Upoznajte Profi Centar AVALA

Profi-centar Avala je privatno preduzeće, osnovano 2006. godine kao porodičan biznis. Bavimo se izradom i ugradnjom alu i pvc stolarije.

MI SMO TIM

Okupljeni oko zajedničke ideje da učinimo dostupnim kvalitetnu pvc i aluminijumsku stolariju, osnovali smo 2009. godine porodično preduzeće Profi Centar Avala.

DUGOGODIŠNJA TRADICIJA

Uzimajući u obzir različite tržišne zahteve grane u kojoj poslujemo, više od 10 godina odolevamo svim izazovima i ostajemo troškovno i kvalitativno konkurentni.

NEMAČKA TEHNOLOGIJA

Naši proizvodi od pvc i alu stolarije izrađuju se od repromaterijala nemačkog proizvođača “Inoutic-Thyssen” koji se smatra vodećim evropskim pvc profilom. Pri izradi, takođe koristimo i nemački okov “Siegenia-Aubi” koji upotpunjuje naš proizvod i garantuje kvalitet i dugotrajnost. U ponudi imamo i profil Elitherm, sertifikovanog domaćeg proizvođača

STOLARIJA PO MERI

Kao mali biznis koji najveći delom posluje putem preporuka, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve individualne zahteve naših klijenata.

Image

NA VREME

Garantujemo striktno poštovanje rokova izrade. Vaši prozori, vrata i ostala stolarija biće vam montirani u vreme i mesto koje je dogovoreno.

PALETA PRATEĆIH PVC I ALU PROIZVODA

Pored vrata i prozora koji se smatraju osnovnim proizvodima alu i pvc stolarije, bavimo se i izradom i ugradnjom prateće opeme: - Roletne (alu i pvc) - Komarnici (fiksni, plisirani, rolo) - Okapnice - Podprozorskih daske - Ukrasni paneli - Zastakljivanje terasa

Zašto Profi Centar Avala

  • STRUČNOST.
  • KVALITET.
  • GARANCIJA.
  • PRILAGODLJIVOST.
  • TAČNOST.